Opaque Objects Telys Liten | Stål
Skultuna

749,00 kr

Dekorativt og spennende

Nydelig telysestake med et spennende og skulpturelt design. Perfekt på bordet sammen med andre elementer, kan med fordel brukes året rundt. Du får denne modellen i sortfarget titanium og gullfarget stål også. Samtidig får du de i to andre størrelser, en for telys og en for stearinlys.

Opaque telysestakene er inspirert av atmosfæren i rommet og planten Henbane. For opaque objects ønsket Martin Bergström å sammenfatte Skultunas 400 år med historie og tradisjon. Han forsketi Skultunas rike arkiver og fant stedets historie og omgivelsene rundt Skultuna og fikk svar på hvorfor kong Charles IX valgte akkurat dette stedet for å bygge messingfabrikken.
Mystikken til gravstedene fra jernalderen, nærheten til Svartåelva og de dype skogene, historien og tradisjonene rundt møllen inspirerte ham til å knytte den til sin egen design og estetikk.
Arkivene førte Martin Bergström blant annet til en meteoritt som slo ned noen kilometer fra Skultuna 28 juni 1876. Martin Bergström har bygget alle produkter i modeller, som siden har blitt overført digitalt.

Materiale:
Stål

Mål: Ø: 6,5 cm H: 2,1 cm

3 på lager
Flere kan skaffes.


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: ST0029 Kategorier: , Stikkord: