OW149 | Colonial Chair | Lenestol
Carl Hansen & Søn

Såpet eik | SIF 95

28 955,00 kr

Et moderne design med historiske røtter

OW149 Colonial Chair ble designet av Ole Wanscher i 1959. Wanscher ønsket å lage møbler som hyllet klassiske konservative trender, men som også bestod tidstesten. Han oppnådde nettopp dette med designet av Colonial Chair, og det er fortsatt hans mest berømte design den dag i dag. Som minimalist hadde Wanscher en preferanse for det slanke og raffinerte. Til tross for sine slanke dimensjoner er Colonial Chair svært stabil grunnet dens bakoverlente oppbygning. Stolens armlener har en svak bue oppover, før de svinger brått ned igjen til stolens base – et kjennetegn for Wanscher sitt designuttrykk.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0019 Kategorier: , Stikkord: