OW149 | Colonial Chair | Lenestol
Carl Hansen & Søn

Såpet eik | SIF 95

24 354,00 kr

Et moderne design med historiske røtter

OW149 Colonial Chair ble designet av Ole Wanscher i 1959. Wanscher ønsket å lage møbler som hyllet klassiske konservative trender, men som også bestod tidstesten. Han oppnådde nettopp dette med designet av Colonial Chair, og det er fortsatt hans mest berømte design den dag i dag. Som minimalist hadde Wanscher en preferanse for det slanke og raffinerte. Til tross for sine slanke dimensjoner er Colonial Chair svært stabil grunnet dens bakoverlente oppbygning. Stolens armlener har en svak bue oppover, før de svinger brått ned igjen til stolens base – et kjennetegn for Wanscher sitt designuttrykk.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0019 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.