Øya Spisebord | Uttrekk for 4 Ileggsplater | Oljet Eik
Eikund

54 375,00 kr

Elegant og moderne bord med ellipseformet bordplate

Øya er et uttrekkbart spisebord som originalt ble designet for én spesiell kunde – et ekte “enestående” produkt. Det ble designet av Sigurd Resell i 1956. Resell ble uteksaminert fra National Academy of Craft and Art Industry i 1947. Han tegnet Øya mens han var ansatt ved Rastad & Relling Tegnekontor i Oslo. Det som kjennetegner Resells design er de definerte logiske konstruksjonene der form avgjøres av funksjon. Den elegante elliptiske formen på bordplaten er både klassisk og moderne. I tillegg har bordet ben som styrker dette uttrykket med en oval til rund form.

.Dette bordet har plass til hele fire ileggsplater. De medfølger ikke på kjøpet, men kan kjøpes her.

| Bestillingsvare |

[1 stk.] forventet på lager


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EK0024 Kategorier: , Stikkord: