Pacha | Lenestol | Utendørs
Gubi

Sort Semi Understell

24 999,00 kr

En skulpturell og fanstastisk stol til uterommet

GUBIs Pacha Outdoor loungestol er en utendørsversjon av en herlig designklassiker av Pierre Paulin fra 1975. Den sjenerøse, myke designen til Pacha Outdoor garanterer avslappede, komfortable sitteplasser, og den vennlige, rene silhuetten, komplett med armlener, passer til mange typer av innredningsstiler og utemøbler.

Pacha Outdoor er trukket i et vannavvisende stoff, og den har et spesialutviklet membranmellomlag som sørger for at stoffet raskt tørker etter eksponering for regn. Basen er laget av fuktavvisende kryssfiner, med swivel eller fast base.

Fås i en rekke spennende tekstiler og farger.

2 på lager
Flere kan skaffes.


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0239 Kategorier: , , , , Stikkord: