Palissade Chair
Hay

3 149,00 kr

Kvalitetsstol med visuell enkelhet og kjernestyrke

Stolen Palissade Chair fra Hay er designet av de franske brødrene Ronan og Erwan Bouroullec, og er del av Hay sin samling utemøbler i pulverlakkert eller varmgalvanisert stål.

Palissade-kolleksjonen er designet for å gjengi en kontinuerlig, visuell enkelhet og kjernestyrke. Hagemøbelserien er designet med farger og former som organisk smelter sammen med et landskap eller urbane omgivelser. Møblene er laget i et holdbart materiale som holder år etter år – og som stadig blir vakrere med årene. Disse stolene er laget av pulverlakkert stål.

Samlingen passer til et bredt utvalg av miljøer, fra kafeer og restauranter til hager, terrasser og balkonger. Hagestolene finnes i fargene Anthracite, Olive og Sky Grey. Det er også mulig å kjøpe puter til stolene, i de samme fargene.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: HAY0131 Kategorier: , , Stikkord: