Palissade Cone Table | Ø70
Hay

4 229,00 kr

Hagebord med visuell enkelhet og kjernestyrke

Hagebordet Palissade Cone Table fra Hay er designet av de franske brødrene Ronan og Erwan Bouroullec, og er del av Hay sin samling utemøbler i pulverlakkert eller varmgalvanisert stål.

Palissade-kolleksjonen er designet for å gjengi en kontinuerlig, visuell enkelhet og kjernestyrke. Hagemøbelserien er designet med farger og former som organisk smelter sammen med et landskap eller urbane omgivelser. Møblene er laget i et holdbart materiale som holder år etter år – og som stadig blir vakrere med årene. Dette bordet er laget av pulverlakkert stål, og har en diameter på 70 cm.

Samlingen passer til et bredt utvalg av miljøer, fra kafeer og restauranter til hager, terrasser og balkonger. Hagebordet finnes i fargene Anthracite og Olive.

Nullstill
Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: HAY0137 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.