Pampa Mariposa | Lenestol | Sort Understell
Cuero

10 000,00 kr

En klassisk og ikonisk stol i stor størrelse

Forestill deg denne klassikeren i hjemmet ditt. Du har sett den overalt. Motemagasiner elsker den. Hoteller vil ha den. Museer beundrer den. Dette er butterflystolen du har lett etter, et klassisk ikon.

Laget til perfeksjon: Det aller beste italienske skinnet er kombinert med svensk stål for å skape et toppmoderne møbel. Butterflystolen er laget dypt inne i de svenske skogene med et klart fokus på kvalitet og bærekraft. Moderne maskiner brukes til å kutte og bøye stålet vårt med robotpresisjon, mens en menneskelig berøring er nødvendig for å nøye velge det beste skinnet. Miljøet vil takke deg for at du bruker denne butterflystolen, da den er laget av vegetabilsk garvet skinn og sendt i en flat pakke. Det er klart at Cuero Design er et sted hvor naturen møter kunst.

Detaljer:
100% fullgarvet skinn
Vegetabilsk garvet italiensk skinn 4 mm tykt
12 mm solid svensk stål
Enestående komfort
Beskyttere for gulvet ditt
Høyde: 92 cm Bredde: 87 cm Dybde: 86 cm
Vekt: 12 kg

Større enn andre butterflystoler:
Når det gjelder butterflystoler, betyr størrelse noe. Denne butterflystolen i lær er mer enn 30% større enn den gjennomsnittlige butterflystolen du finner på markedet.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CU0020 Kategorier: , Stikkord: