Panton Chair | Hvit | Spisestol
Vitra

3 590,00 kr

Den ultimate stolen til ute og inne

Panton Chair ble designet av Verner Panton i 1960. Stolen ble satt i serieproduksjon sju år senere i samarbeid med Vitra. Panton Chair er den første stolen noensinne som ble produsert i ett stykke plast. Først i 1999 kunne stolen produseres i samsvar med originaltegningen. Dette ved hjelp av slitesterk, farget plast med en blank og matt finish.

Stolen har vunnet en rekke priser og med sin karakteristiske form har stolen blitt et ikonprodukt.
Denne versjonen av stolen er laget av gjennomfarget Polypropylane og finnes i ulike farger.
Pantonstolene kan også benyttes som utemøbler, men merk at fargen kan falme ved eksponering for sterkt sollys over lengre perioder.

Setehøyde: 44 cm.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: VI0170 Kategorier: , Stikkord: