Panton Junior | Classic Red | Spisestol
Vitra

2 150,00 kr

En perfekt stol for barn som passer i alle miljø

Panton Chair ble designet av Verner Panton i 1960. Stolen ble satt i serieproduksjon sju år senere i samarbeid med Vitra. Panton Chair er den første stolen noensinne som ble produsert i ett stykke plast. Først i 1999 kunne stolen produseres i samsvar med originaltegningen. Dette ved hjelp av slitesterk, farget plast med en blank og matt finish.

Panton Junior er helt identisk med den originale stolen når det gjelder materiale og form. Denne versjonen er imidlertid 25 prosent mindre, derav navnet Junior. Stolen er perfekt for barn og passer like godt inn på lekerommet som i barnehager eller i andre offentlige miljøer. Velg mellom flere farger.

Materiale: Polypropen, Polypropylen.
Setehøyde: 34,8 cm.

Pantonstolene kan også benyttes som utemøbler, men merk at fargen kan falme ved eksponering for sterkt sollys over lengre perioder.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: VI0169 Kategorier: , Stikkord: