Pantry Module 2
Skagerak

Teak | Fiberbetong

23 995,00 kr

En arbeidsbenk designet av den danske designeren Maria Zachariae

Pantry Module kan brukes både innendørs og utendørs, og har to hyller som gir plass til kjøkkenutstyr, håndverksverktøy eller krukker og jord.

Ettersom treverket er ubehandlet, vil overflaten patinere over tid og etter hvert bli vakkert sølvgrå. Hvis du ønsker å bevare eller intensivere den originale honninggyldne fargen, bruk en passende møbelolje med jevne mellomrom. Treverket er motstandsdyktig mot hverdagsvind og vær med eller uten behandling på grunn av det høye innholdet av naturlige oljer.

Vedlikehold kalkstein
Siden materialet har en åpen overflatestruktur er det mottakelig for fett og farge og vil etter hvert omfavne en vakker patina. Ønsker du å friske opp overflaten, anbefaler vi deg å finne et passende rengjøringsmiddel for naturstein og marmor. Ønsker du å behandle bordplaten ytterligere, kan kalkstein behandles med en overflatefinish for å gjøre den mer motstandsdyktig mot smuss og bruksmerker.

1 på lager


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: SK0036 Kategorier: , , Stikkord: