Pastille Sidebord
Fogia

Klarlakkert eik | Ral 1013

10 900,00 kr

Pastille har en perfekt balanse mellom slanke og robuste former

Pastille designet av TAF Studio, er et praktisk lite bord som passer inn de fleste steder med flott aplomb. Navnet kommer fra den pæreformede, runde formen på bordplaten, som også føles som en glatt og rund tablett. Utformingen av bordet er inspirert av en balanse mellom slanke og robuste former. Kombinasjonen av elegante, slanke metallplater og heltre, gir en spennende kontrast; håndverk og materiale kommer sammen i perfeksjon.
Takket være den nette størrelsen kan bordet plasseres ved siden av en sofa, en lenestol, på kjøkkenet, eller på soverommet. Pastille er et bord som er enkelt å bruke, enten som et frittstående stykke eller som en del av en gruppe.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FG0045 Kategorier: , Stikkord: