Persimon | Stor Bordlampe
Fogia

Opal glass

7 465,00 kr

Innbydende Persimon-lampe som gir en jevn glød

Persimon by Note Design Studio var Fogias første inntog til belysning. Bordlampen deres finnes i to størrelser, samt taklampe. Begge modellene har den samme, myke formen inspirert av segmentene av frukten navnet til lampen stammer fra. Lampeskjermen er i hvitt glass i opal, som avgir en innbydende, jevn glød som er kraftig uten å være for skarp. Persimon kan plasseres på hvilken som helst overflate etter eget ønske, gjerne i en kombinasjon av begge lampestørrelsene.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FG0015 Kategorier: , Stikkord: