Plant Box Two-Tier
Ferm Living

2 762,10 kr

Elegant og tidløs oppbevaring

Denne tolags modellen tar Ferm Living sine plantekasser til nye høyder, og har de samme slanke linjene som vi kjenner fra de andre modellene i serien. Dette er allikevel en helt ny konfigurasjon og er like gjerne et konsollbord som en plantekasse. Hyllene er ideelle for lagring og visning av dekorativt tilbehør, samt praktiske, hverdagslige gjenstander som kopper, tallerkener og flaserk. Den slanke silhuetten gjør at den passer inn i de fleste rom, som et innendørs plantestativ eller balkonglagringsløsning.
Plantekassen får du i mange fine farger og i forskjellige varianter.
Denne modellen har målene: W 80 x H 75 x D 25 cm
Planteboksene er produsert i Litauen.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FL0015 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.