Pond Speil | Stor
Ferm Living

Messing

2 825,10 kr

Organiske former

Pond serien med speil utforsker organiske former for et klassisk speil med en metallramme. Inspirert av frittflytende bevegelser av vann, inviterer speilet åpne og flytende former inn i hjemmet ditt. Det funksjonelle speilet blir til et dekorativt element og skaper en nydelig dynamikk i rommet. Speilet kan henges på flere måter, slik at du kan finne den perfekte passformen for rommet og dine behov. MERK: Speilets metallramme har to sveisemerker på punktene der metallet er smeltet sammen.
Mål: W 63,5 x H 110 x D 1,5 cm
Materiale: Speilglass, MDF bak med en messingbelagt sinkramme.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FL0042 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.