Puzzle Candleholder | Project Playground
Skultuna

698,00 kr

Leken lysestake i messing i samarbeid med Project Playground

Puzzle Candleholder er et produkt av et samarbeid mellom Project Playground og Skultuna. Dette resulterte i en vakker og leken lysestake som setter et livlig preg på ethvert interiør.

Project Playground er en organisasjon som jobber for å støtte barn og unge som lever i ulike former for sårbarhet. Organisasjonen ble stiftet av Prinsesse Sofia og Frida Vesterberg i 2010. Målet med samarbeidet mellom Project Playground og Skultuna er å generere en rekke produkter som styrker organisasjonen, både fra et symbolsk- og økonomisk perspektiv. Overskuddet av varene går direkte til virksomheten.

11 på lager
Flere kan skaffes.


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: 11120 Kategori: Stikkord: