Repos Lenestol | Cosy 2 | Sort Understell
Vitra

62 200,00 kr

En fleksibel og komfortabel designskatt

Lenestolen Repos fra Vitra er designet av den anerkjente italienske designeren Antonio Citterio i 2011. På kort tid har den blitt en av Vitra sine designfavoritter og selges i et stort utvalg utførelser og farger.

Om Cosy 2 stoff:

Denne modellen er laget i stoffet Cosy 2 og har sort understell. Du kan velge mellom hele 15 forskjellige farger og sort eller krom understell. Cosy 2 er et høykvalitets valset ullstoff med en varm karakter. Det livlige melangegarnet fremhever stoffets naturlige farger og får ekstra eleganse med fargekoordinert søm med krysssting. Stoffet bidrar også til en effektiv utveksling av varme sånn at behagelige termiske forhold er sikret for den som bruker stolen. Stoffet passer like bra til polstrede møbler i et kontorlandskap som i hjemmet. Stoffet har en Martindale på 50 000.

Repos kan du også få i 8 andre stofftyper i et stort antall farger. Se våre nettsider for flere varianter.

MÅL:
Dybde: 81 cm
Bredde: 74 cm
Høyde: 109,5 cm
Sittehøyde: 40 cm (kan også få den i 45 til samme pris)

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: VI0135 Kategorier: , Stikkord: