Repos Lenestol | Dumet | Sort Understell
Vitra

43 300,00 kr

En fleksibel og komfortabel designskatt

KAMPANJE: Ved kjøp av dette produktet får du med en fotskammel i gave. Fotskammelen tilsvarer en rabatt i prisen på stol og fotskammel på 27%.
Kampanjen varer til og med 31 januar 2022.

Lenestolen Repos fra Vitra er designet av den anerkjente italienske designeren Antonio Citterio i 2011. På kort tid har den blitt en av Vitra sine designfavoritter og selges i et stort utvalg utførelser og farger.

Om Dumet stoff:

Denne modellen er laget i stoffet Dumet og har sort understell. Du kan velge mellom hele 20 forskjellige farger og sort eller krom understell. Dumet er en bomullsblanding i en vanlig veving med et livlig utseende. De naturlige blandede tonene skaper et elegant utseende med en italiensk stil. Dumet stoffet er mykt og behagelig å ta på, passer perfekt til alle hjem med en Martindale på 40 000.

Repos kan du også få i 8 andre stofftyper i et stort antall farger. Se våre nettsider for flere varianter.

MÅL:
Dybde: 81 cm
Bredde: 74 cm
Høyde: 109,5 cm
Sittehøyde: 40 cm (kan også få den i 45 til samme pris)

MATERIALE:
Bomull: 46% – Ull: 22% – Rayon: 15% – Polyamide: 9% – Lin: 8%

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: VI0137 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.