Repos Lenestol | Nubia | Sort Understell
Vitra

45 100,00 kr

En fleksibel og komfortabel designskatt

KAMPANJE: Ved kjøp av dette produktet får du med en fotskammel i gave. Fotskammelen tilsvarer en rabatt i prisen på stol og fotskammel på 27%.
Kampanjen varer til og med 31 januar 2022.

Lenestolen Repos fra Vitra er designet av den anerkjente italienske designeren Antonio Citterio i 2011. På kort tid har den blitt en av Vitra sine designfavoritter og selges i et stort utvalg utførelser og farger.

Om Nubia stoff:

Denne modellen er laget i stoffet Nubia og har sort understell. Du kan velge mellom 6 forskjellige farger og sort eller krom understell. Nubia er et blandet stoff med et veldig livlig og naturlig utseende. Den fine strukturen er ispedd voluminøst bouclégarn, noe som gir stoffdybde og en myk, innbydendte overflate ved berøring. De varierende kombinasjonene av garn i naturlige toner gir enten kontraster eller rolige fargesammensetninger. Stoffet har en Martindale på 35 000.

Repos kan du også få i 8 andre stofftyper i et stort antall farger. Se våre nettsider for flere varianter.

MÅL:
Dybde: 81 cm
Bredde: 74 cm
Høyde: 109,5 cm
Sittehøyde: 40 cm (kan også få den i 45 til samme pris)

MATERIALE: Polyester: 43% – Ull 30% – Polyamide: 2%

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: VI0133 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.