Riihitie Plant Pot | Form B
Artek

1 112,00 kr

Karakteristiske, organiske linjer i håndlaget keramikk

Denne plantepotten er laget i keramikk, og har en buet, organisk form uten hjørner. Riihitie Plant Pot ble opprinnelig opprettet av Aino Aalto for terrassen til hjemmet hun og Alvar bygget på Helsingfors Riihitie Road i Finland. Potten finnes i tre størrelser for innendørs bruk, og materialiserer Aaltos «tro på at selv de minste detaljene er verdig vår tid og oppmerksomhet». Riihitie Plant Pot ble presentert i Artek-presentasjonen på verdensmessen i Paris i 1937, men ble aldri serieprodusert.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AR0018 Kategorier: , Stikkord: