Riihitie Plant Pot | Form B
Artek

967,50 kr

Karakteristiske, organiske linjer i håndlaget keramikk

Denne plantepotten er laget i keramikk, og har en buet, organisk form uten hjørner. Riihitie Plant Pot ble opprinnelig opprettet av Aino Aalto for terrassen til hjemmet hun og Alvar bygget på Helsingfors Riihitie Road i Finland. Potten finnes i tre størrelser for innendørs bruk, og materialiserer Aaltos «tro på at selv de minste detaljene er verdig vår tid og oppmerksomhet». Riihitie Plant Pot ble presentert i Artek-presentasjonen på verdensmessen i Paris i 1937, men ble aldri serieprodusert.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AR0018 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.