Ripple Glass | 4stk sett
Ferm Living

Klart glass

425,00 kr

Delikat design på spisebordet

Ripple serien har på kort tid blitt en svært populær glasserie fra Ferm Living. Glassene er munnblåste i form og har en nydelig rillete krusningsoverflate. De vertikale rillene gir et sterkt og sofistikert utseende, og de varierte geometriske formene skaper dynamikk og energi i glassene. Disse glassene kommer i en pakke på 4 stk og kan stables. Glassene er nydelig på borddekningen sammen med andre glass fra Ripple serien. Kan vaskes i vaskemaskinen.
Mål: Ø7 x H 9 cm Volum: 20 cl.

6 på lager


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FL0032 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.