Ripple Long Drink Glass | 4stk sett
Ferm Living

Klart glass

512,10 kr

Delikat design på spisebordet

Ripple serien har på kort tid blitt en svært populær glasserie fra Ferm Living. Glassene er munnblåste i form og har en nydelig rillete krusningsoverflate. De vertikale rillene gir et sterkt og sofistikert utseende, og de varierte geometriske formene skaper dynamikk og energi i glassene. Disse glassene kommer i en pakke på 4 stk og kan stables. Perfekte for servering av en forfriskende dring. Glassene er nydelig på borddekningen sammen med andre glass fra Ripple serien. Kan vaskes i vaskemaskinen.
Mål: Ø 6 x H 14 cm. Volum 30 cl.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FL0037 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.