Ripple Long Drink Glass | 4stk sett
Ferm Living

Klart glass

639,00 kr

Delikat design på spisebordet

Ripple serien har på kort tid blitt en svært populær glasserie fra Ferm Living. Glassene er munnblåste i form og har en nydelig rillete krusningsoverflate. De vertikale rillene gir et sterkt og sofistikert utseende, og de varierte geometriske formene skaper dynamikk og energi i glassene. Disse glassene kommer i en pakke på 4 stk og kan stables. Perfekte for servering av en forfriskende dring. Glassene er nydelig på borddekningen sammen med andre glass fra Ripple serien. Kan vaskes i vaskemaskinen.
Mål: Ø 6 x H 14 cm. Volum 30 cl.

24 på lager


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FL0037 Kategorier: , , Stikkord: