SC2 | Fly Sofa | White Oiled Oak/Hot Madison 094
&Tradition

42 895,00 kr

Lekker sofa i serien Fly fra danske &tradition

Fly-serien er designet av Space Copenhagen for &tradition. Serien består av komfortable loungemøble, og er produsert i massiv og solid eik og eikefiner, hvor de har brukt tradisjonelle håndtverks teknikker. I motsetning til mange loungemøbler i skandinavisk designhistorie påtvinger ikke Fly en spesiell sittestilling, men lar deg sitte akkurat slik du selv ønsker. Rammen til sofaen og lenestolen er laget i massiv eik og er behandlet med hvitpigmentert olje eller røkt olje. Denne type materiale og behandling eldes elegant og blir bare vakrere og vakrere med tiden.

Hvitoljet eik med stoffet Hot Madison 094 som består 63% bomull 37% lin.
Martindale: 55 000

Putene er laget av CMHR skum og fjær og trukket i stoff. Leveres med sittepute + 6 puter.

Setehøyde: 40 cm
Setedybde: 54 cm

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AT0111 Kategorier: , Stikkord: