Siesta Ovis | Høy Lenestol m/fotskammel
LK Hjelle

Saueskinn Maple | Lakkert eik

34 070,00 kr

Ny drakt på en designklassiker

Siesta Ovis er en forlengelse av designklassikeren Siesta som ble lansert for over 50 år siden, og er laget for å hylle Siestas tradisjoner og bruk av naturlige materialer.

Dette er den høye varianten av Siesta med en høyde på 103 cm (lav rygg har 85 cm) og sittedybde på 85 cm. Stolen er i den nydelige fargen Maple, som er en flott honningbrun nyanse. Saueskinnet har en krøllete karakter, høy tetthet og er 17mm langt/høyt. Produsenten av skinnet er Skandilock.

Ovis betyr sau på Latin! Saueskinn har blitt brukt av menneskeheten i århundrer på grunn av sine egenskaper som varme og slitestyrke. Stolens myke og hyggelige uttrykk inviterer deg til å bli sittende i timesvis og er det perfekte stedet å slappe av.

Siesta Ovis får du med både høy og lav rygg, med eller uten armlener, og du får også selvfølgelig fotskammel i samme serie. I tillegg kan du velge om du vil ha naturfarget kanvas med lakkert eikeramme eller sort kanvas med sortbeiset eik.

Øk komforten med en behagelig fotskammel.
Denne fotskammelen komplimenterer stolen perfekt og gjør den om mulig enda mer behagelig å sitte i.
Fotskammelen har en høyde på 45 cm som gir den best mulige komfort. Fargen på denne modellen heter Maple og er en nydelig honningbrun nyanse. Saueskinnet har en krøllete karakter, høy tetthet og er 17mm langt/høyt. Produsenten av skinnet er Skandilock.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: HJ0063 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.