Siesta Ovis | Lav Lenestol
LK Hjelle

Saueskinn Scandinavian Grey | Lakkert eik

19 650,00 kr

Ny drakt på en designklassiker

Siesta Ovis er en forlengelse av designklassikeren Siesta som ble lansert for over 50 år siden, og er laget for å hylle Siestas tradisjoner og bruk av naturlige materialer.

Denne stolen er i den nydelige fargen Scandinavian Grey, som er en klassisk, flott og veldig anvendelig gråfarge. Saueskinnet har en krøllete karakter, høy tetthet og er 17mm langt/høyt. Produsenten av skinnet er Skandilock.

Ovis betyr sau på Latin! Saueskinn har blitt brukt av menneskeheten i århundrer på grunn av sine egenskaper som varme og slitestyrke. Stolens myke og hyggelige uttrykk inviterer deg til å bli sittende i timesvis og er det perfekte stedet å slappe av.

Siesta Ovis får du med både høy og lav rygg, med eller uten armlener, og du får også selvfølgelig fotskammel i samme serie. I tillegg kan du velge om du vil ha naturfarget kanvas med lakkert eikeramme eller sort kanvas med sortbeiset eik.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: HJ0060 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.