Spisebord B31 170 | Hvit
Grythyttan

23 687,50 kr

Grythyttan har produsert sine svenske sommermøbler av høy kvalitet siden 1930. Disse klassiske utemøblene er virkelig å anbefale for deg som verdsetter svensk design, med sine nedstrippede linjer, enkle skjønnhet og ergonomiske utforming. Utemøblene er laget i en retro funkisstil, som i dag nærmest er synonymt med svensk design. Møblene, som er laget med en ramme av stål og forskjellige tresorter, er like stilige som de er funksjonelle. Klassikerserien har absolutt en plass i hjertene til mange svensker, og selv om det er lenge siden de første møblene begynte å produseres, er de like populære nå som før.
Passer perfekt til 6 personer, og stativet er sammenleggbart.

Spisebordet fra Grythyttan er bærekraftig. Bord B31 170 er produsert i massivt stål og massive tredetaljer og er hundre prosent resirkulerbart. Tredetaljene er FSC®-miljøsertifisert – en organisasjon som deler vårt syn på hva ansvarlig skogbruk er.

9 på lager


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GH0068 Kategorier: , , Stikkord: