Square 1 Skjøteledning | Grå
Avolt

Green

550,00 kr

Funksjonalitet med god design

Endelig har det kommet skjøteledninger som i tillegg til å være funskjonelle også ser bra ut. Square 1 skjøteledningene fra Avolt passer inn i interiøret og er et perfekt tilskudd i hjemmet eller på kontoret. Skjøteledningen har en rekke funksjoner, den kommer med 3 stikkontakter, 2 USB-porter og 1,8 meter lang kabel med en eksklusiv finish og en spesialdesignet plugg. Det er også mulig å feste Square 1 under et bord eller på en vegg med den integrerte magneten. Ganske genialt!
Mål: 7,6 x 7,6 x 7,6 cm
Volt: 100-240V
Watt: Max 300W
CE merket: Testet og godkjent i henhold til europeiske standarder

8 på lager


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AV0003 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.