Square 1 Skjøteledning | Sort
Avolt

Black

599,00 kr

Funksjonalitet med god design

Endelig har det kommet skjøteledninger som i tillegg til å være funskjonelle også ser bra ut. Square 1 skjøteledningene fra Avolt passer inn i interiøret og er et perfekt tilskudd i hjemmet eller på kontoret. Skjøteledningen har en rekke funksjoner, den kommer med 3 stikkontakter, 2 USB-porter og 1,8 meter lang kabel med en eksklusiv finish og en spesialdesignet plugg. Det er også mulig å feste Square 1 under et bord eller på en vegg med den integrerte magneten. Ganske genialt!
Mål: 7,6 x 7,6 x 7,6 cm
Volt: 100-240V
Watt: Max 300W
CE merket: Testet og godkjent i henhold til europeiske standarder

2 på lager
Flere kan skaffes.


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AV0001 Kategorier: , Stikkord: