Square 1 Skjøteledning | Sort
Avolt

Grey

495,00 kr

Funksjonalitet med god design

Endelig har det kommet skjøteledninger som i tillegg til å være funskjonelle også ser bra ut. Square 1 skjøteledningene fra Avolt passer inn i interiøret og er et perfekt tilskudd i hjemmet eller på kontoret. Skjøteledningen har en rekke funksjoner, den kommer med 3 stikkontakter, 2 USB-porter og 1,8 meter lang kabel med en eksklusiv finish og en spesialdesignet plugg. Det er også mulig å feste Square 1 under et bord eller på en vegg med den integrerte magneten. Ganske genialt!
Mål: 7,6 x 7,6 x 7,6 cm
Volt: 100-240V
Watt: Max 300W
CE merket: Testet og godkjent i henhold til europeiske standarder

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AV0002 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.