SR2 | Mega Bulb | Sotet Glass | Sort Ledning
&Tradition

1 995,00 kr

Unik, håndblåst lyspære-lampe

Mega Bulb – på tross av dens overlegne størrelse – er den yngre søsteren til Bulb, som først ble blåst i 2006. Ved å være like vakker og like elegant, er Mega Bulb svaret på alle forespørsler om poetisk lyn i større rom og plasser. Hver lampe har små uregelmessigheter i det munnblåste glasset, som gjør hvert av anhengene unikt, og tilfører historien om glassmesterens personlige innsats for å endre sand, brus og kritt, til en moderne klassiker ved hjelp av en tusen år gammel metode.

1 på lager


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AT0027 Kategorier: , Stikkord: