Stemlite Gulvlampe | H110
Gubi

7 999,00 kr

Klassisk og minimalistisk gulvlampe

Stemlite gulvlampe fra Gubi ble desginet i 1962 av Bill Curry. Det er en klassisk og minimalistisk gulvlampe som passer i de fleste rom og hjem. Ideen bak designet for Stemlite var basert på et ønske om å endre normene for datidens lampedesign. Curry ville lage en lampe som ikke besto av den tradisjonelle base-, pære- og skjerm-lampen, men heller en lampe som kombinerte de tre komponentene til en organisk, fargerik lampe med et unikt og behagelig uttrykk. Designet henter inspirasjon fra blomster som med sine sterke, men tynne stilker kan holde et tungt blomsterhode oppreist. Dette kan gjenkjennes på metallet som etterligner stilken til en tulipan. Gjennom den munnblåste glasskulen på toppen avgir Stemlite et rolig og behagelig diffust lys. Gulvlampen kommer i to størrelser, og i tre forskjellige utførelser.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0072 Kategorier: , Stikkord: