Stick | 200 x 300
Eilersen

Nature

16 562,00 kr

Varmt og nøytralt teppe som passer til de fleste hjem og gulv

Et teppe bringer ofte sammen et rom på en lun, naturlig og varm måte. Dette er grunnen ti at Eilersen nå har begynt å også designe tepper under eget merke. Stick er designet av Eilersens egen designer, Johanna Mattsson.
Stick har en varm, nøytral tone som passer til de fleste hjem og gulv.
Å utvide seg til tepper er et nytt eventyr for Eilersen, men etter å ha behandlet møbler og tekstiler i mange generasjoner, synes det neste logiske trinnet å være å utnytte kunnskapen om garn, veving og tekstiler for å utvikle sin egen teppekolleksjon.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EI0018 Kategorier: , Stikkord: