Stool 60
Artek

Hvittlakkert bjørk

3 000,00 kr

Ikonisk krakk i bjørk som kan stables

Alvar Aaltos ikoniske Stool 60 fra 1933, er en av de mest elementære møblene som finnes; den kan brukes som et sete, et bord, oppbevaringsenhet eller visningsflate. Bena er montert direkte på undersiden av det runde setet, uten behov for kompliserte koblingselementer. Takket være geometrien kan avføringen stables for å spare plass i en spiraltårnskulptur. Stool 60 er produsert i 42 produksjonstrinn på A-fabrikken i Åbo, Finland, i mange forskjellige farger og utførelser. Stool 60 og dens firbente fetter, Stool E60, har solgt flere millioner eksemplarer, og er dermed et av de mest elskede produktene i designhistorien.

| Bestillingsvare |

Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: AR0006 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.