Supersoft Sofa
Fogia

Vidar 1511

139 565,00 kr

Lun og raus sofa som gir mange komfortable stunder

Supersoft er en motsats til mye av det skandinaviske designet hos Fogia. Supersoft lever opp til navnet sitt med rene dunputer i ryggen og dunmiks i setet som gjør at du rett og slett synker ned i en av markedets mest komfortable sofaer. Her møter du en lun, raus sofa som vil omfavne deg og gi deg mange komfortable stunder. Supersoft står på en ramme av massiv bøk, noe som gjør den ekstremt solid. Dette er en modulsofa hvor mål og løsning blir opp til kunden. Ta kontakt med A. Huseby for ulike løsninger, utførelser og priser.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FG0049 Kategorier: , Stikkord: