Vase Äng | Stor | Stål
Klong

1 575,00 kr

En følelse av blomstereng inne.

Vasen ÄNG gir oss muligheten til å ordne blomster på en ny måte. Tanken er at hver blomst trenger to støttepunkter for å stå. Med sin enkle, men geniale konstruksjon er det mulig å ordne blomster i forskjellige høyder og mengder.

Vasen er laget av messing med tilhørende glassinnsats. Glassvasen er munnblåst. Innsatsen er laget for hånd og blir dermed ikke maskinstanset.

Vasen er tilgjengelig med fire forskjellige innlegg; messing, svertet messing, blågrønn messing eller sølvbelagt. Den runde versjonen finnes i tre størrelser, men den er også tilgjengelig som en rektangulær.

4 på lager
Flere kan skaffes.


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: KL0018 Kategorier: , Stikkord: