VB1 | Lille Petra Limited Edition | Saueskinn Moonlight | Valnøtt
&Tradition

48 615,00 kr

Lille Petra i Limited Edition! Kun 1400 eksemplarer totalt på verdensbasis!

Da Lille Petra ble lansert i 1938, fikk den umiddelbart strålende mottagelser og mottok priser verden over. Den har senere blitt blant de mest anerkjente møblene til Viggo Boesen, som er en av de mest innflytelsesrike designerne innen dansk funksjonalisme. Stolen er oppkalt etter hans svigermor, og er overraskende nett og enkel å plassere i de fleste miljøer.

Nå er den her i Limited Edition! Føttene har fått nydelige messingdetaljer, og hver stol har et eget merke i messing med nummer.

Setehøyde: 40 cm.
Setedybde: 52 cm.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AT1135 Kategorier: , , Stikkord: