VP1 | Flowerpot
&Tradition

3 213,00 kr

Fargerik, elegant og lekende klassiker

Verner Pantons Flowerpot er en designklassiker, og ble et synonym til Flower Power-bevegelsen på slutten av 60-tallet. Den gjenspeiler et brudd fra konvensjonen med å omfavne en mer åpen, moderne mentalitet som fremmet fred og harmoni. Lampen har et enkelt, men elegant preg over seg, hvor skjermen består av to halve kuler som gir blendefritt lys. Panton var en av de mest fremtidsrettede talentene i sin tid. Flowerpot-serien består av flere forskjellige modeller, både hengelamper og bordlamper, med flere farger.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AT0018 Kategorier: , Stikkord: