Facebook
Twitter
Instagram

Vår trofaste leverandør og samarbeidspartner lanserte denne vinteren en helt ny modell, NIU.

NIU er katalansk og betyr «rede» og det var akkurat det designeren Hallgeir Homstvedt ønsket å lage. En egen sone som er avskjermet fra miljøet rundt. Sofaen har høye slanke vanger og innsiden er fylt med deilige puter og har en generøs dybde. Sofaen har to basismoduler, en 1,5 seter og en 2-seter. Disse tilbys med og uten rygg og med og uten armlene, mulighetene blir derfor mange. Modulene kan kombineres på mange forskjellige måter som gjør at den kan tilpasses både rommet og personens behov.

 

NIU er også inspirert av en boks som åpnes og gir deg et glimt av hva som er gjemt på innsiden. Veggene lener ut både bak og på sidene som gir sofaen karakter og interessant fra alle kanter. Dette er en sofa som et flott enten ut i rommet eller inntil en vegg.

Sofaen kommer i et stort utvalg av både tekstil og skinn. Disse kan du se prøver på i våre butikker. Sofaen er utstilt i vår butikk i Asker men er også på vei til Oslo der den er på plass om ca to uker. Denne sofaen må oppleves!

Leveringstid på denne er ca 6 uker. Flere bilder og spesifikasjoner kan du se på LK Hjelle sine hjemmesider. www.hjelle.no

 

Stylingforslag

 

Vår interiørdesigner Lynn Keller (Asker) har her laget et forslag til hvilke møbler som kan brukes sammen med sofaen. Sofaens rene og enkle design gjør at den glir godt inn i  de fleste miljøer og stiler.

Her har vi valgt å sette den sammen med Cuba Chair (Carl Hansen), Join sofabord (Fritz Hansen) og den vegghengte bokhyllen Mategot Bibleo-Demon fra Gubi. Sammen, skaper dette et spennende uttrykk. Fargen på veggen tar opp fargen på sofaen og heter Jotun – 8302 Laurbaer.

Årets produkt

Under årets Designindustrikonferanse mottokk NIU bransjeprisen for årets produkt.

 «Sofaen Niu i Hallgeir Homstvedts design er en komfortabel sofa, som ved et fåtall moduler kan bygges i en rekke varianter for å møte markedets behov for individuell møblering. Sofaen har et tidsriktig uttrykk og kombinerer det rause og komfortable med det stramme og lette visuelle uttrykket. Sofaen antas å ha et stort kommersielt potensiale,» er juryens dom.

Vel fortjent!